طرح توجیهی فنی اقتصادی مالی

تهیه طرح توجیهی بانکی و اخذ مجوز با نرم افزار کامفار *شماره تماس 09361506674 امینی

طرح توجیهی فنی اقتصادی مالی

تهیه طرح توجیهی بانکی و اخذ مجوز با نرم افزار کامفار *شماره تماس 09361506674 امینی

طرح توجیهی فنی اقتصادی مالی
مراحل تهیه و نگارش طرح توجیهی درخواستی شما بدین شرح است:

1-ارائه درخواست:
ارائه درخواست شما با تماس تلفنی یا واتس آپ یا تلگرام به شماره 09361506674


2- نگارش طرح و ارسال گزارش
مدت زمان مورد نیاز برای نگارش بسته به نوع طرح متفاوت است. به طور میانگین 3 تا حداکثر 5 روز برای نگارش طرح مورد نیاز است. پس از گذشت این مدت زمان و اتمام طرح، گزارشی از خلاصه محاسبات طرح برایتان ایمیل تلگرام یا پست می گردد.

3- تسویه حساب
در صورت تایید شما و واریز هزینه، کل فایل طرح تقدیم می گردد.

4- نحوه ارسال طرح
نحوه ارسال از طریق ایمیل ، تلگرام یا پست بنا به درخواست متقاضی خواهد بود.

5- خدمات پس از تحویل طرح
پس از تحویل طرح چنانچه طبق نظر شما یا کارشناس بانک نیاز به اصلاحات در پارامتر های مورد بحث در طرح بود ،کلیه تغییرات تا مرحله تایید طرح به صورت رایگان در کوتاهترین زمان ممکن صورت می گیرد.



برای سفارش طرح توجیهی خودتان با اینجانب در ارتباط باشید

مهندس امینی 09361506674

گروه مهندسین مشاور نوین طرح

عضویت در کانال ما
https://t.me/entarh
سه شنبه, ۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۰۹:۵۹ ب.ظ

طرح توجیهی گلخانه زعفران

طرح توجیهی گلخانه زعفران

(کشت گلخانه ای زعفران بدون خاک  ایروپونیک ):

بدلیل  کم آبی های و وضعیت اقلیمی ایران در چند سال اخیر، دیگر وقت آن رسیده است که به سمت محصولات گلخانه ای رویم . و انتظار می ‌رود اکثر محصولاتی که تاکنون در زمین های خاکی و کشاورزی را هم اکنون در گلخانه ها پرورش دهیم.

یک مزیت عمده رشد گیاهان در گلخانه ها، همواره این است که دمای محیط قابل کنترل و تنظیم است. مزیت بعدی گلخانه ها این است که آب مصرفی را برای گیاهان را به شدت کاهش می دهند و می توان در مصرف آب صرفه جویی بیشتری نمود. زیرا اکثر عواملی که در خارج از محیط گلخانه غیر قابل کنترل بودند، حالا دیگر در محیط گلخانه ای قابل کنترل و تنظیم می باشند. ساخت و تاسیس یک گلخانه همواره با توجه به نوع امکانات درون آن می تواند متغیر باشد و به همین ترتیب قیمت تاسیس آن هم می ‌تواند متغیر باشد.

 

دانلود طرح توجیهی  گلخانه زعفران کلیک نمایید
 

  مزایای کشت گلخانه ای زعفران به روش ایروپونیک

۱- بخاطر این که ساخت گلخانه دست خودمان است می توانیم آن را در هر منطقه با هر شرایط آب و هوایی بر پا کنیم.

۲- مقدار محصول نهایی همواره بیشتر از زمین های خاکی و محیط بیرون است.

۳- کیفیت محصولات به دست آمده به دلیل کنترلی که ما بر روی آنان داریم بسیار بالاتر از زمین‌ های خاکی است.

۴- به دلیل محدود بودن فضا می ‌توان بهتر به آفات گیاهی و همچنین عوامل محیطی مانند سرما و گرما فائق آمد.

۵- می توان با محیطی بسیار کمتر از محیط های باز محصولات زیادی را تولید کرد. مثلا به جای استفاده از فضای ۱۰ هزار مترمربع می ‌توان همان محصولات را با همان میزان برداشت در مقیاس یک هزار متری اجرا نمود.

۶- در این روش مصرف آب بسیار کاهش پیدا می ‌کند به طوری که به ازای هر هکتار می ‌توان محصولی بین بیست و سه تا بیست و پنج کیلو گرم برداشت نمود. و این در حالی است که در زمین های باز و محیط بیرون تنها تا ۷ کیلوگرم می توان محصول برداشت کرد.

۷- قیمت زعفران به دست آمده نسبت به زعفرانی که در زمین های عادی کاشته می شود دو برابر بیشتر است. به خاطر این که کیفیت چنین زعفرانی نیز دو برابر است.

 

 

شرایط کشت گلخانه ای زعفران

 

شکوفایی گل زعفران در فصل پاییز و در زمانی که هوا نیمه سرد است انجام می شود
زمان گل دهی حدود 15 روز است که در اواسط مهر ماه شروع و تا آبان ادامه خواهد داشت
هر پیاز می تواند تا 3 گل تولید کند که این موضوع بسته به نوع پیاز و شرایط نگهداری دارد.
حداکثر دمای قابل تحمل: 40-35 درجه سانتیگراد می باشد.
حداقل دمای قابل تحمل: 18- درجه تا22- درجه سانتی گراد می باشد.
دمای گلخانه باید در حدود 15 تا 20 درجه سانتی گراد باشد
خاک: ترجیحا لومی ، لیمونی رسی و شنی و PH آن 8-7 می باشد.
آب: EC آب آبیاری حداکثر 2 میلی موس برcm
کود دهی پس از برگردان پیاز ها به خاک از نوع ازته و در فصل زمستان 2 تا 3 مرتبه
فاصله پیاز ها در خاک 15 تا 20 سانتی متر
عمق پیاز ها در خاک 20 سانتی متر
- دمای هوا در گلخانه برای مدت گل دهی 17 درجه سانتی گراد
- زمان گل دهی 15 روز


هنگامی که درجه حرارت 2 تا 5 درجه سانتیگراد است، پیاز ها شروع به رشد می کنند. دمای رشد مطلوب 10 تا 15 درجه سانتیگراد است و بیش از 25 درجه سانتیگراد برگ به تدریج زرد می شود و هنگامی که درجه حرارت بیش از 30 درجه سانتی گراد برسد، برگ ها به سرعت خشک می شوند و پیاز ها به خواب می روند
در گلخانه 100 متری جهت حفظ رطوبت پیاز باید 240 لیتر آب در شبانه روز تبخیر شود که این موضوع برای اجتناب از خشک شدن پیاز است .برای تبخیر این میزان آب به دستگاه بخور سرد نیاز است که عملکرد بهتری نسبت به مه پاش دارد.
لازم به ذکر است که زعفران درزمان گلدهی نیاز به آب و کود رشد ندارد و به طور کامل به مواد ذخیره شده در پیاز خود متکی است

 

 

 

 نیازمندیهای طرح:

فضاهای بلا استفادتون دریابید.

زیرزمین. پارکینگ. حیاط. اتاقک و...

 

 _ برای هر 1000 کیلوگرم پیاز زعفران 40 متر فضای سرپوشیده و نیز 1000 متر زمین کشاورزی نیاز داریم.

 

چنانچه زمین کشاورزی در مسافتی دور تر هم بیابید برای مدت 7 ماه امکان اجاره داشته باشید کفایت میکنه.

 

 _ کولر آبی برای مناطق خشک و نیمه خشک و کولر گازی برای مناطق مرطوب و شرجی.

 

_ بخار ساز آلتراسونیک برای تامین رطوبت.

_ قفسه کشی در فضای گلخانه تا 5 طبقه جهت استفاده ی حداکثری از محیط سرپوشیده که با قوطی اهنی یا چوب یا داربست و غیره...انجام شدنی هست.

- طبق چوبی یا سبد های پلاستیکی با لبه های کوتاه جهت چیدن پیازهای زعفران در ان و قرار دادن انها روی قفسه ها.

_ دماسنج و رطوبت سنج.

پیاز زعفران را برای سالیان متمادی و بدون نهایت میتونین هر سال استفاده کنین و سالی 20 الی 30 درصد تکثیر هم داشته باشید .

سالن و تجهیزات این طرح تا حد زیادی مشابه سالن پرورش قارچ هست . کار  در گلخانه زعفران 3 ماه هست . (15 مرداد الی 20 ابانماه) و بعد از چیدن گلهای زعفران پیازها رو به زمین منتقل میکنیم. و برای ایامی که گلخونه خالی هست میتونین پرورش قارچتونو  دوباره انجام بدین .

 

 

 

بازگشت سرمایه و درامد این کار 

سال اول بیشترین هزینه مربوط به خرید تجهیزات و پیاز زعفران هست.

 

 

که در سال اول هزینه خرید پیاز جبران میشه و از سال دوم به درامد اصلی دست پیدا میکنید.

 

 

 

جهت تهیه طرح  توجیهی برای اخذ مجوز و وام بانکی  با ایدی زیر در تماس باشید

 شرکت  باتاب فیدار ماهان

 

   

 

ارتباط با ما :

entarh@

مهندس امینی

☎️  09361506674

 

 

با همین شماره ازطریق واتساپ و تلگرام هم می تونید درخواستتون رو اعلام کنید 
 

 
 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی